TOIVEIDESI MUKAISET KIVIAINEKSET PERILLE TOIMITETTUNA!

Sertifioidut kiviainekset

Veljekset Wallin Oy

Palvelut

Kiviainesmyynti

Myymme ja toimitamme maa- ja kiviainekset omasta varastosta. Louhimme, murskaamme ja toimitamme valmiin kiviaineksen asiakkaillemme. Myös nouto omalla kuljetuskalustolla onnistuu. Maa-ainekset toimitetaan joko 3- tai 4-akselisella kuorma-autolla sekä perävaunuyhdistelmällä. Pystymme toimittamaan myös omakotiasujan tarpeisiin sopivia pieniä eriä kippilavalla varustetulla pakettiautolla. Laadukkailla kiviaineksillamme onnistut rakentamisessa varmasti. Soita ja kysy lisää, niin neuvomme oikeat materiaalit työkohteeseesi.

Maansiirto

Suoritamme erilaisia maansiirtotöitä kuljetuskalustollamme. Myös lastauspalvelut pyöräkuormaajalla tai kaivukoneella kuuluvat toimenkuvaamme. Sekä pyöräkuormaajat, että toinen kaivukone on varustettu vaa’alla.

Seulonta

Suoritamme myös seulonta urakointia asiakkaiden kohteissa. Käytössämme on Metson valmistama tela-alustainen kolmijae seula.

Lavettikuljetukset

Kalustoomme kuuluu kolme akselinen, kaulasta katkeava lavetti ja siten voimme kuljettaa kaikenlaista kalustoa tarpeen mukaan aina 40 tonniin asti. 

ota yhteyttä!